Важкий бій на підступах до Донецька: Бійці ЗСУ пошкодили три одиниці бронетехніки терористів (відео)

"Гібриди" спішно перекидають на цю ділянку додаткові сили.

В обідньому зведенні спікер МОУ з питань АТО Андрій Лисенко серед іншого повідомив про важкий бій під Донецьком. Півтори години "ДНР" з 82-міліметрового міномета, БМП, ручних і станкових протитанкових і автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів обстрілювала опорний пункт ЗСУ біля Пісок, передають Патріоти України.

Наші відповідали з гранатометів різних типів, кулеметів і стрілецької зброї. «В результате бою жоден наш воїн не постраждав».

Зате «Інформаційний спротив» повідомляє, що "ДНР" з передової під Донецьком відбуксирувала тягачами в місто 3 бронемашини (2 БМП-2 і МТЛБ). Отже, ця бронетехніка була пошкоджена, швидше за все, в бойових діях.

У той же час «ІС» попереджає, що ДНР масово перекидає під Донецьк нову легку бронетехніку.

"Військове телебачення України" опублікувало в YouTube відео з передової в селищі Піски Донецької області. У сюжеті показано тепловізійний приціл, який збирають в Україні і яким постачають ЗСУ на передовій. Як повідомили українські військові, напередодні вони відбили атаку бойовиків. "Противник намагався нас трошки покарати, можна так сказати. Тому що в них були вбиті. Ну ми дали їм щільну відсіч... Нас атакували з трьох напрямків. Точки було придушено, атаку було відбито", – розповів український військовий.

P.S .: Також цікаво, що у лінії розмежування під Донецьком СБУ знайшла черговий схрон терористів, де серед іншого знаходилися 4,5 тисячі 23-міліметрових снарядів для зенітної установки в хорошому стані. Цінний арсенал.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...