Вбили ударами в спину: Жахливі подробиці розправи над бійцем ЗСУ на Луганщині (фото)

Загиблий в Лисичанську боєць ЗСУ Олександр Худолей був убитий двома ударами ножа в спину.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook Сергій Сердюк, передають Патріоти України.

За його словами, Худолей служив механіком-водієм БМП 7-ої роти механізованого батальйону 72 ОМБр. На фронті він знаходився з 2015 року.

"Залишилися батько в Лисичанську, дружина в Білій Церкві. Олександр знайдений батьком о 6:30 у власному дворі з двома ножовими пораненнями в спину. У Лисичанському відділі поліції повідомили, що вбивство розкрито, деталі нададуть в понеділок, 6 серпня", - пише Сердюк.

Також про вбитого розповідає його знайомий, ветеран бойових дій на Донбасі Євген Попов.

Як повідомлялося раніше, у Лисичанську троє осіб в ході п'яної бійки до смерті забили 39-річного бійця Збройних сил України.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...