Вбити не зміг, але "харкнув у морду": Ветеран АТО про зустріч з російським пропагандистом в Італії (відео)

Український десантник Валерій Ананьєв більш детально розповів про те, як зустрів в італійському місті Верона скандального російського пропагандиста, ведучого програми "Час покаже" Артема Шейнина.

Артем Шейнин

Відеозаписи з розповіддю українець опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я йшов по Вероні, гуляв, і дивлюся - морда знайома. Дуже неприємна. Ця морда разом зі своєю дружиною зайшла в аптеку і встала в чергу. Я зайшов в аптеку і встав ззаду них. Вони розмовляли один з одним. Я дуже не хотів почути російську мову. Я зрозумів, що це вони, і я зрозумів, що піти не можу", - розповів він.

Українець підійшов до Шейніна і запитав, чи не є він російським журналістом. На ствердну відповідь Ананьєв сказав: "С*ка, були б ми в іншому місці, я б тобі, падлі, очі видавив".

"Я вже не пам'ятаю, як тривала розмова. Пам'ятаю, що схопив його за плече, чи то штовхнув. Не знав, як стриматися. Я йому в морду просто харкнув і після цього почав з ним розмовляти", - підкреслив український доброволець.

"Він мене запам'ятав. Мені вдалося вивести його на емоції. Я не кричав, говорив спокійно. А воно, падло, почало кричати. Я дуже сподіваюся, що він мене запам'ятає. І я молю Бога, щоб мені випала можливість зустрітися з цим г*вном в місці, де не буде людей", - додав Ананьєв.

На другому відео український десантник розповів, що російський пропагандист, витершись після плювка, почав розповідати про свою участь у війні в Афганістані.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...