Вбив і розчленував: В Іспанії росіянка стала жертвою офіціанта-маніяка (фото, відео)

Її останки були виявлені в морозильній камері в одному з будинків міста Алькала-де-Енарес.

Росіянка Дар'я з підозрюваним у вбивстві

В Іспанії чоловік убив і розчленував 22-річну дівчину з Росії. За підозрою у вбивстві затримали 42-річного місцевого жителя Мануеля Морено, який працює офіціантом у найближчому барі, повідомляє El Pais з посиланням на Національну поліцію, передають Патріоти України.

За інформацією видання, росіянку звали Дар'я. У дитинстві її удочерила іспанська сім'я, однак стосунки з прийомними батьками у 22-річної дівчини не складалися. Вони не спілкувалися більше року. Про зникнення Дар'ї повідомила прийомна мати в кінці грудня 2018 р.

З'ясувалося, що Мануель і Дар'я близько двох років зустрічалися. Іспанець навіть зробив татуювання з ім'ям коханої.

Підозрюваний у вбивстві росіянки

Росіянка Дар'я з підозрюваним у вбивстві

Правоохоронці вважають, що чоловік скоїв вбивство близько півтора років тому. Потім розчленував тіло, останки ж зберігав у морозильній камері. За словами шокованих колег підозрюваного, Мануель був звичайним хлопцем.

Росіянка Дар'я з підозрюваним у вбивстві


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...