Вбивство Ноздровської: Шкіряк розповів про нових підозрюваних

У справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської можуть з'явитися нові підозрювані - люди, які знали про цей злочин, але нічого не доповіли поліції.

Зорян Шкіряк

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова Зорян Шкіряк, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

"Слідство не закінчено, є всі підстави вважати, що були особи, які знали про цей злочин, але промовчали, а це кримінальна відповідальність. Вони стануть підозрюваними після того, як їм висунуть підозру", - розповів Шкіряк.

За його словами, експертиза підтвердила, що Юрій Россошанський, за яким суд уже виніс рішення, причетний до вбивства Ноздровської. Є результати аналізу ДНК, також на сьогодні проводиться - частина завершена, частина ще проводиться - більше 70-ти криміналістичних експертиз, які за попередніми даними підтверджують, разом із тим, що вже є, що до цього вбивства причетний Юрій Россошанський.

Також він заявив, що вже найближчим часом усі питання, які є у захисту Ноздровських і її дочки Ірини, відпадуть.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...