Вбивство "Сармата": Поліція повідомила про затримання п’ятьох підозрюваних

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у місті Василівка Запорізької області. Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий у Бердянську.

Поліція затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві учасника АТО і громадського активіста Віталія Олешка, відомого як "Сармат". Про це повідомляє Національна поліція зранку 1 серпня, не називаючи імені, але вказуючи обставини смерті, передають Патріоти України.

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у місті Василівка Запорізької області. Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий у Бердянську.

Перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив, що на одній із вулиць Бердянська знайшли автомобіль ЗАЗ, із якого вилучили обріз мисливської рушниці.

Окрім того, у результаті введення в дію плану "Сирена" на посту у Василівці поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних. "Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний" – повідомив Аброськін.

"На теперішній час всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України", – додав він.

Вирішується питання оголошення їм про підозру у вбивстві. Імен затриманих поліція поки не повідомляє. "Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців", – зазначив Аброськін.

Досудове розслідування умисного вбивства (ч.1 ст.115 ККУ) триває.

У понеділок ввечері була неофіційна інформація про затримання одного підозрюваного. Нардеп і член колегії МВС Антон Геращенко писав, що "кілер не здогадався зголити свою бороду, яка і була вказана в орієнтуванні всім постам поліції як особлива прикмета". "Тепер, після затримання кілера і його поплічників, поліції залишилося з'ясувати мотив убивства, а також визначити всіх, хто міг мати до нього стосунок", – додав він.

31 липня у Бердянську невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця – учасника АТО і громадського активіста Віталія Олешка. Від отриманого тілесного ушкодження "Сармат" помер, а вбивця втік. Поліція розглядає кілька версій вбивства Олешка: від замовного до побутового.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...