Вбивство випускниці на Тернопільщині почало набувати містичних відтінків

Ользі, рідній тітці 17-річної Ірини Мукоїди із села Вишнівець Тернопільської області, яку зґвалтували і зарізали на День молоді, напередодні трагедії наснився містичний сон.

Ірина Мукоїда

Про нього сама жінка розповіла виданню "Прес-центр", передають Патріоти України.

Як відомо, тітка замінила Ірині маму, яка нині проживає в Португалії.

Жінка розповіла, що напередодні трагедії вона бачила страшний та пророчий сон.

"Мені напередодні, із четверга на п’ятницю, ще сон наснився дивний. Ніби по воді пливе човен повен людей, і з нього випадає людина. Я її хапаю за руки, за талію, витягую з води, а вона – бліда і дуже холодна. Щоправда це був чоловік. Я своєму Іванові (чоловік пані Ольги. – ред.) вранці розповідаю сон, а він сміється з мене – каже, надивилася своїх фільмів про вбивства і вже геть із розуму зійшла. А ми й справді з Іриною перед цим дуже багато фільмів про вбивства дивилися, хоча я їх особливо не люблю, а то щось "прикипіли", – розповіла вона.

Нині навколо трагедії виникло багато чуток. За деякими з них, Ірину пограбували.

З словами пані Ольги, це неправда.

"Іринка моя була ціла, навіть синців не було. І всі речі на місці – золоті та срібні прикраси, мобільний телефон, біжутерія, одяг – усе було при ній. Ми їй їх у труну поклали. Правоохоронці теж мають вже достатньо інформації, тільки розголошувати її поки не можуть", – повідомила жінка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...