Вбивство випускниці на Тернопільщині: З'явилися нові моторошні деталі

Люди, котрі жорстоко вбили 17-річну випускницю Ірину Мукоїду, уже не вперше скоюють жахливий злочин.
Ірина Мукоїда

Про це пише на своїй сторінці в соцмережі Facebook журналістка Наталія Костилєва, передають Патріоти України.

"Від анонімного адресата прийшов нам ось такий лист стосовно подій ночі 26 червня 2017 року у Вишнівці, коли вбили і зґвалтували неповнолітню дівчинку. Ці моторошні відомості просто жахають! Люди, якщо хтось щось бачив і чув, адже автор каже, що є два свідка тих подій, окрім Василя Гнатюка, який, як виявляється, є свідком, пишіть, дзвоніть, не мовчіть", - пише вона.

Журналістка підкреслила, що найбільше її шокувала безпосередньо розповідь про події тієї страшної ночі.

"Вони їхали за нею по базарній дорозі і перехопили біля рукавички. Там поворот до її хати. Повернулися на базар. Ґвалтували і вбили. Потім тіло перевезли в інше місце і воно там лежало до ранку доки придумали, що робить з ним. Сукню прали... Машин теж дві було - на якій забрали дівчину і вбили, і яка вивезла тіло потім", - пишуть у листі.

Також у листі йдеться, про те, що Ірина - не перша жертва злочинців. Мовляв, злочинці вже зґвалтували не одну дівчину, однак ті бояться зізнаватися. А Мукоїда, мовляв, мовчати не хотіла, тому ґвалтівники прибрали зайвого свідка.

Крім того, злочинців звинувачують у знущаннях над тваринами.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...