Вчені назвали овочі, які продовжують життя

Регулярне вживання трьох порцій овочів підвищує шанс на довголіття.

До такого висновку прийшли американські вчені. Зокрема, за словами наукових фахівців, імовірність довголіття зростає за регулярного вживання моркви, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Також таким ефектом володіє брокколі. За рахунок високого вмісту кальцію й калію брокколі допомагає зробити кістки скелета міцнішими, а калій необхідний для підтримки здоров'я серця і судин.

Багато калію містять у собі й помідори — їхнє вживання нормалізує артеріальний тиск, захищає від появи серцевих захворювань.

Крім цього, довголіттю сприяє вживання болгарського перцю — лідера з концентрації вітаміну С. Також фахівці радять для продовження життя їсти баклажани, буряк і кабачки.

Ще один овоч, який допомагає прожити довше, — це капуста. У ній присутня речовина діїндолілметан, що захищає від радіації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

7 грудня - День святої Катерини: Традиції і прикмети свята

середа, 7 грудень 2022, 8:57

Цей день ще називають Святом жіночої долі. День святої великомучениці Катерини щорічно відзначають 7 грудня: прислухаються до прикмет, дотримуються традицій та ворожать на свою долю, передають Патріоти України. Водночас, це давнє слов’янське свято долі...

"Пилип не до всіх прилип": У християн східного обряду починається Різдв'яний піст. Що треба знати про Пилипівку

понеділок, 28 листопад 2022, 9:09

Заговини до посту завжди починається на Пилипов день (27 листопада), звідси бере початок народна назва цієї церковної аскези. 28 листопада, для православних вірян починається Різдвяний піст, котрий встановлено на честь святкування Різдва Христового, на...