Вчені назвали овочі, які продовжують життя

Регулярне вживання трьох порцій овочів підвищує шанс на довголіття.

До такого висновку прийшли американські вчені. Зокрема, за словами наукових фахівців, імовірність довголіття зростає за регулярного вживання моркви, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Також таким ефектом володіє брокколі. За рахунок високого вмісту кальцію й калію брокколі допомагає зробити кістки скелета міцнішими, а калій необхідний для підтримки здоров'я серця і судин.

Багато калію містять у собі й помідори — їхнє вживання нормалізує артеріальний тиск, захищає від появи серцевих захворювань.

Крім цього, довголіттю сприяє вживання болгарського перцю — лідера з концентрації вітаміну С. Також фахівці радять для продовження життя їсти баклажани, буряк і кабачки.

Ще один овоч, який допомагає прожити довше, — це капуста. У ній присутня речовина діїндолілметан, що захищає від радіації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Нація – це не про мову чи про історію, а про модернізацію", - історик

вівторок, 13 листопад 2018, 6:40

Ярослав Грицак - український науковець, історик і публіцист, доктор історичних наук, професор Українського Католицького Університету, директор Інституту історичних досліджень Львівського національного університету ім. І.Франка. Історик розповів, чому п...

Свято наближається: У скільки обійдеться новорічний стіл

вівторок, 13 листопад 2018, 6:24

На святковий новорічний стіл уже зараз варто робити запаси та відкладати гроші. Адже через неповні 2 місяці витрати на меню, аналогічне торішньому, будуть приблизно на 20% більше, ніж в грудні 2017 року. Що варто купити вже сьогодні, а з чим можна не п...