Вчені назвали овочі, які продовжують життя

Регулярне вживання трьох порцій овочів підвищує шанс на довголіття.

До такого висновку прийшли американські вчені. Зокрема, за словами наукових фахівців, імовірність довголіття зростає за регулярного вживання моркви, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Також таким ефектом володіє брокколі. За рахунок високого вмісту кальцію й калію брокколі допомагає зробити кістки скелета міцнішими, а калій необхідний для підтримки здоров'я серця і судин.

Багато калію містять у собі й помідори — їхнє вживання нормалізує артеріальний тиск, захищає від появи серцевих захворювань.

Крім цього, довголіттю сприяє вживання болгарського перцю — лідера з концентрації вітаміну С. Також фахівці радять для продовження життя їсти баклажани, буряк і кабачки.

Ще один овоч, який допомагає прожити довше, — це капуста. У ній присутня речовина діїндолілметан, що захищає від радіації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...