Вдарити першими: Російський генералітет лякає "адекватно" відповісти на вихід США з ракетного договору

Договору США і РФ про нерозповсюдження ракет середньої і малої дальності (РСМД) кінець. І поки американці працюють над створенням нового сучасного озброєння, РФ воскрешає старі зразки.

ЗМІ Росії вже лякають американців старими радянськими ракетними установками, передають Патріоти України.
У п'ятницю, 1 лютого, Білий дім виступив з офіційною заявою про вихід зі спільного з РФ ракетного договору, який діяв останні 32 роки. Причиною тому послужило наполегливе небажання Кремля дотримуватися його положень, зокрема, активна робота над створенням заборонених ракет.
Вже з завтрашнього дня американці мають намір почати роботу над своєю зброєю, яке стане відповіддю Москві. Це вже анонсував Трамп. Росіяни в черговий раз потрапили в пастку під назвою "гонка озброєнь".
Однак, на відміну від США, ні грошей ні технологій для протистояння Вашингтону у Москви немає. Все, що залишається РФ, це повернутися до радянських застарілих напрацювань, чим вже погрожує російське видання "Лента".
Екс-глава Головного штабу Ракетних військ стратегічного призначення ЗС РФ Віктор Єсін визнав, що сьогодні у РФ "ефективної відповіді на американські ракети середньої дальності в Європі немає". Однак, якщо американські ракети з'являться в Європі, то, запевнив військовий, РФ перейде до доктрини попереджувального удару.
Ймовірно, за даними Єсіна, РФ повернеться до виробництва радянських ракет 9М729. Однак перед цим доведеться попрацювати над збільшенням дальності ураження цієї ракети.Крім того, військовий запропонував адаптувати до сучасних реалій балістичні міжконтинентальні ракети РС-24 "Ярс", а також Х-101.Крім цього, Єсін упевнений в необхідності розміщення в Арктиці ракетних комплексів з твердопаливною ракетою МБР 15Ж59.
Плекає надії військовий і на гіперзвукову зброю, мультики про яку нещодавно показував узурпатор Путін на одному зі своїх виступів. Однак успішність даного проекту викликає серйозні сумніви.
Всі вищеназвані відповіді США, очевидно, вимагають величезних вкладень коштів і новітніх технологій. Це ставить РФ в скрутне становище, так як вона сьогодні не має ні того, ні іншого.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...