Вдова легендарного актора розкритикувала нинішню Росію (відео)

Вдова Володимира Висоцького Марина Владі припустила, що її чоловік був би не в захваті від нинішнього стану справ в Росії.

Марина Владі

На думку вдови відомого актора і музиканта, Володимир Висоцький в 2017 році не займався б театром і був би опозиційно налаштований по відношенню до нинішньої влади в РФ, передають Патріоти України.

"Я думаю, він би продовжував писати. Він чудово писав прозу, він був талановитий прозаїк. Думаю, він кинув би театр — він давно хотів йти звідти. Яке б у нього було громадянство? Яка політична позиція? Я не можу сказати. Але ми були з ним в цьому досить близькі, так що, я думаю, він думав би, як і я: це не зовсім те, про що ми мріяли для Росії", - зазначила Владі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...