"Величезні вогні впадуть з неба, щоб зруйнувати щастя": Передбачення Чорного Павука на 2018 рік

На початку 1970-х років у бібліотеці францисканського монастиря неподалік від Болоньї знайшли старовинний травник, датований кінцем XIV століття, зі звичною для тих часів назвою: "Трави Тоскани".

Всередині книги було заховано дивний рукопис під заголовком: "Раньо Неро. Вічна книга. Оракул", написаний на початку XV століття. Так були відкриті передбачення Чорного Павука (Раньо Неро), передають Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Існує кілька версій про те, ким була ця людина. Одна з них стверджує, що він був ченцем, що жив у Флоренції, якого могли називати Федеріко Мартеллі. За іншою версією, Чорний Павук міг бути радником герцога Баварії Альбрехта IV Віттельсбаха. Деякі дослідники називають Чорного Павука попередником легендарного французького віщуна Мішеля Нострадамуса, а деякі - навіть його вчителем.

Проте, книга пророцтв викликає чималий інтерес, в тому числі і тому, що в ній є вказівки і на поточний, 2018-й, рік. Український астролог Влад Росс перевів з італійської фрагмент рукопису, присвяченій цій році, і поділився з "Обозревателем" власним трактуванням прогнозів.

Текст передбачення на 2018 рік такий:

Величезні вогні впадуть з неба,

Щоб зруйнувати щастя.

І люди зрозуміють, що боги розгнівані.

І люди зрозуміють, що щастя - мати звичайний будинок.

Величезні вогні.

Убийте тих, хто живе в злиднях.

Убийте тих, хто засліплений грошима.

Убийте тих, хто живе лише заради наживи.

Світло, позначене фіолетовим,

Буде відключено ченцем,

І кров'ю забарвиться римський камінь.

Тоді буде хід вогнів.

І багато людей покинуть будинок і батьків,

Щоб зустрітися з Богом в горах.

Так буде і для людини,

Що тримає скіпетр з зірками,

І для старого короля, і для молодого правителя.

Але надії впадуть при перших туманах.

Це буде час, коли виникнуть перші лікарні духу,

Цілителі прийдуть зі сходу.

Люди, нарешті, зрозуміють, що кожна хвороба плоті починається з духу,

Що не може бути ніякої хвороби плоті, якщо дух здоровий.

Дух перемагає старість.

Багато втратять розум,

Господь врятує лише тих, у кого вистачить сміливості говорити в пилову бурю.

Але в цей рік в новий Содом прийде виняткове світло.

Люди будуть сміливі і впадуть в екстаз,

У той час як дух досягне примирення і щастя,

Якого ніколи не відчувала людина.

Влад Росс запропонував своє трактування цього дивного тексту. Перш за все, він звернув увагу на слова "величезні вогні", що повторюються кілька разів. За його словами, можливо, йдеться про астероїд, комету або метеориті, в гіршому випадку - про якісь ракети. І "ця подія може відбутися восени, оскільки Павук пише про "перші тумани". У кращому випадку мається на увазі якась божественна благодать. "Слід враховувати той факт, що Чорний Павук міг бути ченцем, і його система цінностей дещо відрізнялася від нашої", - зауважив астролог.

З приводу "людини, що тримає скіпетр з зірками", він припустив, що, швидше за все, йдеться про президента США, хоча лідер Китаю також не виключений. Під "старим королем" також може матися на увазі Дональд Трамп, а під "молодим лідером" - північнокорейський диктатор Кім Чен Ин.

"Оскільки "надії впадуть при перших туманах", щось може статися восени, наприклад, розв'язатися велика війна. До речі, Ванга теж прогнозувала велику війну на цей рік", - зауважив Влад Росс.

"Новим Содом" провісник міг назвати Нью-Йорк, Лос-Анджелес або інший світовий мегаполіс, і в нього може прийти небачене світло. Чернець міг говорити про ракетний удар або про падіння астероїда, а міг говорити і про створення якоїсь вихідної благодаті, про божественне просвітління для цього міста", - припустив астролог.

Що стосується фрази про "крові, якої омиється римський камінь", то він майже переконаний в тому, що мова йде про Ватикан і Папу Римського.На думку астролога, ця фраза може бути попередженням про можливий замах на понтифіка. "Фіолетове світло, про яке йдеться в цьому фрагменті, "завжди було пов'язане з проясненням, з духовною ініціацією". Таким чином, ця фраза, можливо, говорить про те, що якийсь чернець, монах може зрадити Папу Римського і таким чином відключити це божественне світло", - припустив він.

Ще одну фразу - з приводу гір - Влад Росс також схильний пов'язувати з Італією. На його думку, в поточному році цю країну можуть очікувати руйнівні землетруси, "особливо влітку". У цьому контексті він нагадав про "землетруси саровського циклу затемнень 19 років тому - 1999 рік, Туреччина. В цьому році в серпні буде таке ж затемнення. "Тому влітку я не раджу їздити в Туреччину і в Італію, тому що є небезпека землетрусів в горах, а також падіння астероїда або розв'язання війни, пов'язаної з конфліктом "старого" і "молодого" лідера", - попередив він.

Фраза "дух перемагає старість" може означати відкриття ліки від раку, - припустив Влад Росс. "У цьому році людство може перемогти рак, знайти засіб від цієї смертельної хвороби і таким чином продовжити життя людей", - сказав він. "Слова ченця про багатих і бідних можуть вказувати на те, що матеріальне становище людей може змінитися кардинальним чином - жебрак може стати багатим і навпаки. Це рік трансформації", - додав астролог.

"Звичайно, тут багато всього алегоричного, і трактування може бути різним. Але зрозуміло одне: що при "перших туманах" буде напруга. До речі, з астрологічної точки зору ситуація теж буде досить напруженою - Білий Місяць буде протистояти Чорному Місяцю, перший символізує світло Бога , другий - світло диявола ", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...