"Велика перемога скреп": У Тулі комунальники жорстко розігнали ринок пенсіонерів (відео)

Люди в помаранчевих жилетах стали громити торгівельні місця, які займалися старими, що продавали соління і мед своїх пасік.

Адміністрація російського міста Тула має намір розібратися в обставинах нападу групи чоловіків-комунальників на літніх людей, які здійснювали несанкціоновану торгівлю на вулиці Металургів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Відомо, що люди в помаранчевих жилетах стали громити торгівельні місця, які займалися старими, що продавали соління і мед своїх пасік. На відео з місця подій чутно, як торговці благають нападників припинити свої дії і видно, що прохання були марними. Комунальники кидали товар, трощили імпровізовані прилавки.
Виявилося, що таким чином посадові особи, здійснювали рейд по незаконній торгівлі в місті. І це не перший випадок. «Приїжджають сюди десь раз в тиждень, поводяться як бандити, штовхають і хамлять, б'ють банки з соліннями, - розповів один з торговців. - Під'їздять на вантажівці, 5-7 чоловік в бригаді. Вибігають з машини, скидають товар на землю, а столи і стільці - в кузов машини і відвезли. Всім виписують протоколи від 1,5 до 5 тисяч рублів. Оплачуємо їх регулярно».
«Забрали останній хліб», - констатував інший.
Але, як стверджують в міськадміністрації, на цей раз учасникам нападу доведеться пояснити свою поведінку.
Втім, її вже пояснив глава територіального управління по Пролетарському округу Тули Сергій Шестаков. За його словами, торговці заважають іншим громадянам. «Їх столи заважають прибрати сніг - тракторист боїться їхати туди, а пішоходи скаржаться, що слизько. Де вони беруть цей товар? Перекуповують в магазинах і продають! Ось і вживаємо заходів», - сказав він, зазначивши, однак, що працівники «можливо, перегнули палицю».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...