"Велика політична машина" Путіна тільки набирає обертів": На Росії напророчили довге "правління" господарю Кремля

Помічник президента РФ впевнений, що і через багато років Росія буде державою Путіна...

Таку заяву Владислав Сурков зробив у своєму блозі на "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Через багато років Росія все ще буде державою Путіна, подібно до того як сучасна Франція досі називає себе П'ятою республікою де Голля, Туреччина (при тому, що при владі там зараз антикемалісти), як і раніше, спирається на ідеологію "Шести стріл" Ататюрка, а Сполучені Штати і понині звертаються до образів і цінностей напівлегендарних "батьків-засновників", — запевнив він.

За його словами, це зовсім не означає, що Путін є "путіністом". "Так само, як, наприклад, Маркс (не був) марксистом, і не факт, що погодився б ним бути, якби дізнався, що це таке. Але це треба зробити для всіх, хто не Путін, а хотів би бути як він. Для можливості трансляції його методів і підходів у майбутні часи", — зазначено у блозі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...