Велика помилка погоджуватись на бокс у Москві: Як росіяни намагаються напаскудити Усику, щоб вирвати чемпіонські пояси

Вже на цьому тижні, в суботу, 21 липня, відбудеться фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між українцем Олександром Усиком (14 перемог, 11 з них - нокаутом) і Муратом Гассієвим з Росії (26 перемог, 19 з них - нокаутом).

Боксери вже покинули свої тренувальні табори (наш боксер готувався до бою на батьківщині, в Конче-Заспі, а суперник розбив табір в США) і вирушили до Москви, де будуть проходити останні приготування до майбутнього бою, передають Патріоти України.
Правда, улагоджені далеко не всі організаційні питання. «Російська сторона включає дурня, коли говорить, що не розуміє наших претензій. Більшістю побутових питань ми займаємося самостійно, те ж саме стосується і питання безпеки, яке ми не могли довірити кому-небудь. Сподіваємося, що здоровий глузд переможе», - повідомив в коментарі Xsport промоутер українського чемпіона Олександр Красюк.
Поділився своїми очікуваннями і Гассієв. «В першу чергу, я очікую як завжди важкого поєдинку. Потрібно бути готовим до всього і перебудовуватися по ходу бою. Я, звичайно, знаю сильні сторони Усика, а що я зможу протиставити цьому - покаже тільки наше протистояння. І мій тренер, і я розуміємо, що з кожним новим боєм противники у мене тільки сильніші. Якщо не враховувати турнір, то Усик і так вважався лідером рейтингу в нашій вазі, а його вихід у фінал турніру зайвий раз довів всю обгрунтованість того, що він стоїть на чолі нього. Так що я впевнений, що зараз мене чекає найсильніший суперник за всю мою кар'єру», - передає слова росіянина прес-служба Федерації боксу Росії.
А ось Усик випромінює впевненість, поділившись рецептом можливого успіху. «Я прокидався о 4:50 щоранку і намагався запалити себе. Мені подобається важко тренуватися. Мені подобається тиск, вірите? Може бути, я трохи божевільний. На спаринги ми шукали хлопців того ж стилю, що і Гассієв. Це важливо. Коли вони працюють так само, як і Мурат, то це допомагає напрацьовувати певні комбінації проти нього. Найважливіше в тренуваннях - дисципліна. Це один з найважливіших компонентів, щоб досягти висот. Дисципліна б'є все», - розповів Олександр в інтерв'ю Boxing Scene.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...