"Велике розчарування": На Росії розповіли про зміну ставлення Кремля до України

На думку політолога, Росія дистанціюється від проблематики України, оскільки не домагається вигідних для себе кроків у нашій країні.

Про це у своєму блозі розповів російський політолог Дмитро Орєшкін, коментуючи вступ в силу українського закону "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", передають Патріоти України.

"Мені здається, міжнародні відносини [навколо України] вступили у фазу якогось проміжного, підмороженого стану, коли ніяких різких кроків не відбувається. А ті кроки, які трапляються, - не на користь Путіну. Тому Росія дистанціюється від цієї проблематики взагалі. А в цілому, напевно, важливо, що в законі там прописано, що відбувся факт агресії. І на міжнародному рівні це давно зрозуміли та прийняли як певну самоочевидність. А в Росії намагаються про це не говорити, ніби цього й немає", - пише політолог.

Також він вказав на розчарування політикою Кремля у частині патріотичного населення РФ. "Я, звичайно, не можу сказати, що в Кремлі думають про цей закон. Але пафосне переможне ставлення зникло. Мені здається, що там відчувають тиск із боку розчарованої патріотичної громадськості (а таких в РФ, напевно, щонайменше 25% населення), яка чекала на відродження Радянського Союзу та "приєднання" Донбасу. Ці люди дуже розчаровані, і для Кремля це теж велике розчарування", - підкреслив Орєшкін.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...