Великі «борцуни» із «злочинним диктаторським режимом» наввипередки кинуться лизати «шоколадні п’яти» президента: Блогер спрогнозував поведінку владної "еліти" в разі встановлення диктатури в країні

«Порошенко узурпував владу в країні. З такими заявами перманентно вилазять Юля і Толя, Вова і Андрюща, Вадік, Гадіка, Міхо і Ляхо...»

Про це у своєму блозі пише український блогер Павло Правий, повідомляють Патріоти України.

Він пише, що іноді так хочеться побачити десь о 21 годині на усіх телеканалах виступ Порошенка: «Країна в небезпеці тому беру на себе відповідальність і встановлюю пряме президентське правління. Робота Верховної ради призупиняється, від сьогодні укази президента мають силу закону. Суди не діють, замість них – військово-польові. Поширення неправдивої або панічної інформації карається за законами військового часу. Будь-яка критика влади прирівнюється до державної зради. Силовим структурам дозволяється стріляти без попередження».

Павло Правий наголошує, що він не прихильник диктатури, просто дуже хочеться подивитися, як великі «борцуни» із «злочинним диктаторським режимом» кинуться, розтовхуючи один одного наввипередки лизати «шоколадні п’яти» президента. «Як до Банкової, 11 рвонуть лімузини Юлі і Толі, Вови і Андрюші, Вадика і Гадіки, Міхо і Ляхо, влаштовуючи гонки в тісних вуличках Подолу – хто перший», – пише блогер.

Він додає, що на Володимирській, 33 утвориться черга з відомих «євро оптимістів» та «грантожерів», котрі наввипередки здаватимуть один одного, мов троєщинський «бомж» пивні пляшки.

Блогер зауважує, що не в Порошенко тут справа насправді, якщо замислитися. Адже картина не змінилася б, якби по телевізору виступив Турчинов або Гройсман, або навіть нікому не відомий досі полковник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...