"Великоднє перемир'я": Проросійські бойовики просунулись вперед на Світлодарській дузі (відео)

Одну зі своїх позицій на Світлодарській дузі російські окупаційні війська, користуючись черговим перемир'ям, перенесли вперед і зараз там укріплюються.

Бійці української армії можуть їх знищити, але, оскільки триває режим припинення вогню, їм такої команди не дають, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

За допомогою дронів українські захисники виявляють нові позиції бойовиків. Вони там вже досить добре окопались. Просунулись десь на півсотні метрів вперед. У батальйоні "Донбас-Україна" кажуть, це тенденція декількох останніх місяців. "30-50 метрів, плавно рухаються вперед. Я не знаю, навіщо це їм потрібно, тому що ми в змозі все це знищити найближчим часом по команді, але вони роблять так демонстративно", – зазначив заступник командира батальйону "Донбас-Україна" "Гайдук".

Проте через чергове перемир'я команди такої не дають. До речі, попередній "всеохоплюючий режим припинення вогню" оголосили менше місяця тому. І не зрозуміло, коли воно закінчилось. Це перемир'я називається "дзеркальне", або "Великоднє".

"Мені цікаво подивитися цій людині в очі, яка це оголошує і розуміє, що перемир'я не буде виконано. Ось просто подивитися йому в очі і поставити питання йому – навіщо? Напевно якась політика хитра. Я не бачу в них (у перемир'ях – ред.) сенсу ніякого. Ці всі розповіді, що поганий мир кращий за війну – ніф*га він не краще, ніф*га", – вважає "Гайдук".

Головне – що українські бійці точно знають, де ворог. І як тільки ті перші почнуть, а як показує практика 4 років війни, вони почнуть, його буде знищено.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...