Великий бокс: У США латиноамериканський боєць нокаутував росіянина, відібравши чемпіонський пояс (відео)

У суботу, 4 серпня, в Атлантік Сіті (штат Нью-Джерсі, США) на арені «Hard Rock Hotel» пройшов бій за чемпіонський пояс WBO в напівважкій вазі між росіянином Сергієм Ковальовим і Елейдером Альваресом з Колумбії.

Протягом шести раундів діючий чемпіон, яким був Ковальов, контролював хід бою і лідирував по записах всіх трьох суддів. Але сьомий раунд і помилка росіянина, результатом якої став пропущений удар і нокдаун, перевернули все з ніг на голову, передають Патріоти України.

Альварес скористався хвилинною слабкістю суперника і, відправивши Ковальова ще двічі на підлогу рингу, змусив тим самим рефері зупинити бій за 16 секунд до закінчення раунду.

Поразка настільки засмутила 35-річного Ковальова, що він написав на своїй сторінці в Instagram: «Пора вешать перчатки на гвоздь».
А ось Альварес заявив, що готовий до того, щоб вийти на об'єднання чемпіонських поясів, назвавши найбільш імовірним для себе суперником іншого росіянина Дмитра Бівола, який в цей же день в бою за звання чемпіона світу за версією WBA переміг за очками Ісаака Чілемба з Південної Африки.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...