Весняні мрії "Леді Ю": У Тимошенко оприлюднили неймовірний передвиборчий рейтинг лідерки "Батьківщини" (відео)

У Тимошенко переконують, що результати їхніх анкетувань завжди підтверджуються офіційними результатами на сайті ЦВК.

Перемога Юлії Тимошенко на президентських виборах 31 березня беззаперечна – у першому турі її підтримують 31,68% громадян, а в другому – вона впевнено виграє у Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Про це свідчать дані одного з найбільших анкетувань за всю історію України, яке провела партія ВО “Батьківщина”, передають Патріоти України.

Упродовж лютого було опитано 2,5 млн громадян в усіх областях. У результаті були отримані наступні дані: перше місце – Юлія Тимошенко (31,68%), друге – Володимир Зеленський (20,96%), третє Петро Порошенко (15,80%).

У другому турі Юлія Тимошенко виграє у Володимира Зеленського – 50,53% проти 40,55% відповідно, а також у Петра Порошенка – 57,50% проти 31,20%.

«Сьогоднішні результати, 31% у Юлії Тимошенко, – це є фактично прогнозне опитування, яке робить кожна соцкомпанія. Єдина різниця – це не тисячі, сотні тисяч, а реальні 2,5 млн громадян, які були опитані», – сказав під час прес-конференції у Києві заступник Голови фракції Сергій Соболєв.

Він наголосив, що підтвердженням цифр, які були отримані в результаті анкетування, є результати 7 хвиль виборів в ОТГ. «Коли ви порівняєте з даними ЦВК по так званих 7 хвилях в ОТГ, у яких були залучені понад 2 млн виборців, то ви побачите, що фактично ця цифра близька до тієї, яку оприлюднила ЦВК. Партія «Батьківщина» і наші кандидати отримали понад 30% місць в місцевих об’єднаних громадах», – зауважив політик.

Сергій Соболєв звернув увагу на те, що всі соцопитування найрейтинговіших компаній до грудня місяця свідчили про те, що Юлія Тимошенко – перший і беззаперечний лідер.

Проте, з початком передвиборчої кампанії, в опитуваннях цих відомих соцслужб, з’явилися ознаки брудних маніпуляцій – «першими у рейтингах були і Порошенко, і Зеленський, і Тимошенко, і Гриценко та інші кандидати».

Саме тому «Батьківщина» вирішила презентувати дані анкетування, яке вона не раз проводила і результати якого завжди підтверджуються офіційними результатами на сайті ЦВК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...