Ветеран АТО розлютив мережу історією про поїздку в поїзді

Ветеран АТО Юрій Дмитренко розповів про настрої українців, які він почув в поїзді - по дорозі в Одесу з Херсона.

З його розповіді, багато українців шкодують про розрив дружніх відносин з країною-агресором - Росією. Про це йдеться на сторінці в Facebook Дмитренко, передають Патріоти України.

"Всі фарби ... рабської свідомості в одному поїзді Херсон-Одеса. Я там дивувався недавній втечі трьох героїв на бла-бла-кар з Москви, типу як можна бути таким, щоб туди поїхати, а прямо зі мною в поїзді їде ще один кандидат на премію Дарвіна", - зазначив військовий.

Він розповів, що в сусідньому плацкарті їхав учасник АТО, які розповідав, як добре було жити в дружбі з Росією, і шкодував, що тепер не зможе поїхати до Криму або в Росію, тому що він у всіх базах.

"Поруч біля нас їде сім'я зі Львова, яка повертається з відпочинку. Розговорилися з дівчинкою років 10. Каже, що як за рік не закінчиться війна, то Львів відійде Польщі, а частина Польщі займе Німеччина (ось цього я не зрозумів, ну й добре), тому що так їй тато сказав. "Ну а що ми можемо зробити", - говорить. Прекрасне виховання дітей", - підкреслив Дмитренко.

Крім того, за його словами, інші люди теж говорили про те, що Польща незабаром відбере Львів.

"Ну хоч в цьому сходяться думки" еліт "Сходу і Заходу. І що найгірше - мабуть їх більшість ... PS: ну а підстаканники і брудні п'яти - це класика!" - подчеркул Дмитренко.

Користувачі в коментарях підкреслили, що громадський транспорт створений для того, щоб українці не забували, в якій країні живуть, і що найбільше дивує фраза громадян України - "а що ми можемо зробити?".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...