Ветеран АТО змушений через суд доводити своє поранення (фото)

Учасник АТО, екс-боєць батальйону "Донбас" Дмитро Бабкін змушений судитися з державою, що довести свою участь в бойових діях і поранення.

"Насмотрелся на "инвалидов", получивших инвалидность на "войне", списавших свои хронические болезни на АТО. На "побратимов", не единого раза не выстреливших в сторону противника и шарящихся с медалями по Крещатику. На Народных Героев, которые нихрена не Герои. На снайперов, приезжающих с боевых и у которых в рапортах по две-пять ликвидаций за раз, которых по факту не было. На награждения левых васянов, которые даже патроны не подавали и куска хлеба на передок не подвезли... На сослуживцев, которых даже не помню, пишущие в личку всякую хрень. Подумал - да пошли вы все! Решил через суд узаконить свои ранения, полученные в Карловке 23.05.2014 г.", - пише Дмитро Бабкін на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"У меня сейчас семья едва сводит концы с концами и это я ещё жив! Мне хватает на жизнь - не жалуюсь, но ничего не остаётся. Если завтра у меня не будет работы - всё кирдык. Жильё съемное. Дети хоть и взрослые, но на себя ещё не зарабатывают. Супруга сама всех не вытащит", - пояснює свою позицію ветеран.

Бабкін звернувся до нотаріуса, щоб завірити свідчення товаришів по службі, які були з ним в Карлівці 23.05.2014 р.

"На фото я бинтом пытаюсь остановить кровотечение на голове. Прикладываю к голове и тут же разматываю, а он насквозь. Смотрю какая его часть ещё может что-то впитать и опять прикладываю... На голове оказалась царапина, а на ноге раздробленная кость и разорванная пулей артерия из-за которой я чуть не погиб", - написав військовослужбовець, додавши кілька фотографій з місця свого поранення.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...