В'язень Кремля відмовився сповідатись московському священнику

Українця Сенцова відвідав ієрей храму Святого Георгія Побідоносця міста Лабитнангі Богдан Василюк.

Український політв'язень, режисер Олег Сенцов, який продовжує голодування в російській колонії, відмовився сповідатися місцевому священику Російської православної церкви Московського патріархату. Українця відвідав ієрей храму Святого Георгія Побідоносця міста Лабитнангі Богдан Василюк, інформує прес-служба Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу, передають Патріоти України.

Повідомляється, що під час обходу медичної частини установи священик зайшов до палати, де перебував Сенцов. "Священнослужитель поцікавився станом його здоров'я. Олег Сенцов відповів, що почуває себе нормально та перебуває під наглядом медичних працівників. Скарг на умови утримання в нього немає", - написано в повідомленні УФСІН.

Ієрей запропонував політв'язню поговорити без присутності сторонніх або сповідатися, але той "подякував, але відмовився, пояснивши, що допомоги священнослужителя не потребує".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...