Від любові до ненависті: Гордон розповів про справжні почуття Путіна до Януковича

6 лютого в Москві відбулася прес-конференція екс-президента України Віктора Януковича.

Дмитро Гордон описав свої враження від прес-конференції екс-президента-утікача, передають Патріоти України з посиланням на 112 Україна.

Журналіст вважає, що нічого цікавого на заході не прозвучало. Крім тієї образи, яку Віктор Янукович висловив по відношенню до Європи. За словами біглого президента, Захід обдурив його, як лоха. Дмитро Гордон зазначив, що в цьому моменті проявилося неприємне "нутро" політика.

Телеведучий також спробував назвати причину, з якої організували конференцію. "Кому-то потрібно було "запалити" у цей час" вважає Гордон. — "Народу України він давно по барабану. Я думаю, що його основні слухачі були в Москві. І в Києві, тому що певні меседжі він передавав зрозумілою їм мовою". Які ж саме повідомлення Віктор Янукович передавав владі України, журналіст визначити не зміг, назвавши сигнали "пташиним мов".

За словами Дмитра Гордона, зараз екс-президент України перебуває в полоні, де його не люблять. Адже російський президент відчуває до гостя таке почуття, як презирство, закономірне між офіцером КДБ і колишнім ув'язненим. "Тому що Путін ненавидить його. Я це точно знаю від людей, які оточували Януковича і які були пов'язані з Путіним". До того ж, Віктор Янукович занадто високий для нормального спілкування з Володимиром Путином. А ось з Дмитром Медведєвим відносини у Януковича були хорошими.

"Класичний пахан. Нічим не змінився. Але персонаж цікавий", — підкреслив Дмитро Гордон. Він заявив, що хотів би провести інтерв'ю з колишнім президентом. У нього навіть є кілька питань. Ось перший з них: "Віктор Федорович, ви для себе знаєте, хто організував стрілянину на Майдані". Журналіста цікавлять конкретні прізвища, які напевно відомі Віктору Януковичу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...