"Відчиняй": Українська реперка випустила новий кліп (відео)

Справжнє ім'я Alyona Alyona - Олена Савраненко. Вона - вихователька в дитсадку в селищі міського типу Баришівка Київської області. Як реперка вона дебютувала 17 жовтня, проте вже стала справжньою зіркою YouTube.

Українська реперка Alyona Alyona випустила новий кліп на пісню "Відчиняй". "У моєму смт (селище Баришівка на Київщині - ред.) я збирала людей на трьох локаціях. Долучали звичайних знайомих, колег, друзів з дітьми. Я просила їх просто бути собою та вдягати те, в чому їм комфортно. На останню локацію до нас випадково приєдналися пара місцевих пацанів з пивком. Вони зробили наш день! У столиці ми збирали абсолютно різну молодь, яка творчо самовиражається", - розказала про зйомки Alyona Alyona, передають Патріоти України з посиланням на ТаблоID.

За словами співачки, текст пісні вона писала з думками про нове покоління, яке категорично відрізняється від радянського: "Ми дорослі, ми творчі, ми креативні. Ми хочемо вносити в цей світ свої ідеї, творити історію за своїм сценарієм і розвивати культуру країни в новому руслі. Цей трек - це заклик. Відчуйте нас, зрозумійте і прийміть наш вибір того, ким бути, як виглядати, як жити і чим займатися".

Режисером кліпу став Ян Болотов з Ізраїлю. Раніше він вже працював з Alyona Alyona над відео "Рибки 2". Ролик "Відчиняй" уже зібрав понад 200 тисяч переглядів у YouTube.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...