"Відео атаки корабля ВМС України прикордонниками РФ у мережу злили випадково", - активіст

Відео тарана кораблями прикордонної служби ФСБ катерів ВМС України в нейтральних водах біля окупованого Криму випадково виклала в мережу росіянка, яка зараз живе в Криму. Їй же ці кадри переслав знайомий фсб-шник.

Про це у соціальних мережах повідомив Вадим Лабас, який виклав скріншоти повідомлення самої росіянки Ольги Суркової, передають Патріоти України.

«Ось три фото, що розповідають про те, як російська жінка з Челябінська заселилася в чийсь покинутий будинок в Криму. Кинутий українцем, який йшов від окупаційних військ. Спочатку вона захоплювалася опаленням і дивовижним газовим котлом. Потім вперше в житті спробувала плід фейхоа. А потім вивантажила в мережу відео тарана наших катерів, який надіслав їй пірат з Челябінська, що так само заселився в чиємусь покинутому будинку в Криму. Так, так. Це саме та Otvertka74, яка порадувала нас цим роликом зі звуком. А історію, як вона це зробила, ви можете почитати у неї в коментарях», — написав він на своїй сторінці в Facebook.

До речі, аккаунт росіянки, яка виклала в мережу матеріал, який може стати одним з доказів російської агресії в суді, все ще працює. У повідомленні, яке Ольга Суркова розмістила на своїй сторінці в Facebook, вона скаржиться на своє «прославлення» в соціальних мережах і стверджує, що орендує квартиру, а гроші йдуть в Україну».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...