"Відео вбивства Захарченка - постановка", - Лозниця (відео)

Режисер наголосив на неякісних спецефектах і неуважності людини, яка робила відео.

Відомий український режисер Сергій Лозниця вважає, що відео, на якому нібито зображено вбивство ватажка терористичного бандформування «ДНР» Олександра Захарченка, постановочне, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«Відео дуже непереконливо. Зроблене людиною, яка не стежила за script-continuity ( «за сценарієм»), не стежила за другим планом. Якщо ви уважно подивитеся і розберете його, ви побачите, що машини перебувають в різних положеннях. Вони фізично не можуть перескочити в інше місце за ті буквально три або п'ять секунд», - сказав він.

Неякісно зроблені і спецефекти.

«Так, я думаю, що це постановочне відео», - додав Лозниця, уточнивши, що говорить виключно про відео і його слова - лише думка спостерігача.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...