"Відірвали Україну від власного народу, віри, цивілізації": Міністр-кат Майдану згадав про "братню" Росію

Екс-міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, на якому лежить відповідальність за розгін Майдану, звинуватив Україну в розриві "братніх" зв'язків із Росією.

Віталій Захарченко

"Розглядають (на Заході. — ред.) Україну як якийсь інструмент, за допомогою якого можна впливати, насамперед, на найближчого сусіда — Російську Федерацію. Цей інструмент створювався не впродовж останніх п'яти років, а протягом практично всієї так званої незалежності України після розвалу СРСР. Бо ідея політиків, перш за все, західної цивілізації — відірвати Україну від свого родича, власного народу, віри, візантійської цивілізації. І мало того, що відокремити і відірвати — необхідно створити в його особі ворога", обурився екс-глава МВС часів Януковича, передають Патріоти України.

Нахабні претензії Захарченка обурили журналіста Цимбалюка, і він нагадав, після чого почався непримиренний конфлікт нашої країни з агресором. Йдеться про анексію Криму і війну на Донбасі, яка спричинила окупацію частини східних областей. "Так званої незалежності? Це що ж виходить, товариш Захарченко очолював одне з найпотужніших силових відомств України і займався на цій посаді, судячи з усього, створенням антиросії? Дуже дивно, чому ці люди розмірковують, що Україну створювали як антиросійський проект. Слухайте, якби Україна була антиросією, то вона б перша висунула претензії до Кубанського краю. Але такого у нас не було. А вийшло навпаки, що піддавшись маячні про "братні" народи, ми отримали Крим, а потім Донбас", наголосив Цимбалюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...