Відкритий лист Святославу Вакарчуку: "Ваш виступ на захист ринку землі завдає великої шкоди всьому народові", - Голова Ради Старійшин Українського Козацтва

Виконуючий обов'язки Голови Ради Старійшин Українського Козацтва Кузьма Матвіюк через ЗМІ звернувся до відомого українського співака Святослава Вакарчука.

Кузьма Матвіюк

Відкритий лист опубліковано на львівському порталі Форпост, передають Патріоти України.

"Шановний пане Святославе! Свого часу російський поет М. Лєрмонтов писав про одного громадянина Росії (Дантеса): «Не мог понять в тот миг кровавый, на что он руку поднимал». Ці слова відразу пригадалися, коли прочитав у пресі Ваші заклики до початку розпродажу української землі.

Якщо врахувати Ваш внесок у розвиток української естради і Вашу особисту популярність, то Ваш виступ на захист ринку землі завдає великої шкоди всьому народові. Я фермер. Не маю ніякого відношення до естради і шоу-бізнесу, лише час від часу слухаю пісні.

Якби з’явився проект повністю знищити українську естраду, а я як фермер мав Ваш рівень популярності, то автори такого проекту вибрали б мене для популяризації їх злого задуму. І тоді я, фермер, далекий від цієї галузі культури, доводив би своїм співвітчизникам необхідність позбутися української естради і української пісні. Хвалити Бога, такого проекту немає, а проект відібрати в українців землю – є. Групи людей, які кинули оком на вироблену українську землю, є дуже багатими людьми, і хитрими. Вони розуміють хиткість своєї аргументації (точніше, добре розуміють її облудність) і намагаються полонити людей емоціями. Для цього вони залучають відомих людей: співака С. Вакарчука, журналіста М. Вересня та інших.

Вважаю, що М. Вересень просто підробляє, озвучуючи тексти новітніх агресорів, які зазіхнули на останнє, що залишилось в українців - їх землю.

Ви ж, Святославе, далеко не бідна людина і підробіток, думається, Вам ні до чого. Так само, вважаю, що не займаєтесь Ви глибоко і деталями Земельної реформи (на зразок: динаміка надходження інвестицій в аграрний сектор економіки України, очікуване коливання цін на землю тощо). Тож, надіюсь, діалог (чи полеміка) з Вами з приводу висвітленої в пресі Вашої позиції є зайвим. Але кінцевий результат так званої «Земельної реформи», розпочатої ще російським комуністичним режимом у грудні 1990 року, має в однаковій мірі непокоїти і мене, і Вас.

Перефразовуючи відомий вірш, скажу:

Аграрієм ти можеш і не бути,
Але громадянином бути мусиш…

Розпочата у 1990 році "Земельна реформа" – це продумана і ретельно спланована багатоходова дія, результатом якої є обезземелення корінного народу – українців, із наступним витісненням їх з їхньої споконвічної території.
Кожного дня населення земної кулі збільшується на 220 тисяч чоловік, а з поверхні планети щорічно зникає 1 млн. га орної землі, перетворившись у пустелю. Хліба не вистачає вже сьогодні, завтра не вистачатиме ще більше.
Майбутнє (економіка і політичний вплив у світі) за тими державами, які матимуть орну землю і вирощуватимуть хліб.

Вільних земель для розселення на планеті вже немає. В кінці 20 і на початку 21 століття відбувається глобальний перерозподіл території планети шляхом скуповування великими країнами-агресорами землі в менших країнах. Країни-агресори переконались, що дешевше і надійніше землю купити, ніж завоювати. Завоювавши територію зброєю, можна очікувати всенародного повстання, а якщо купити – то це вже назавжди.

Навіщо владі (вірніше кільком «родинам») конче потрібен закон про зняття мораторію і закон про вільний продаж землі? Що, влада не в змозі забрати і привласнити землю, переступивши закон? В змозі. Але тоді їх ловитимуть в інших країнах як злочинців і судитимуть. А там же за кордоном розміщені їхні маєтки, там живуть їхні діти. Та й перепродати землю буде складно. Отож конче потрібно, щоб українські депутати прийняли ці закони, а українські селяни добровільно продали свою землю.

Всі ті принади, які нам малює новітній агресор і його найманці, діють і при оренді землі. Можна прийняти закон про обіг земель в Україні, де замість ринку землі буде впроваджений ринок оренди землі. Але це не влаштовує агресора, бо при оренді земля залишається власністю України.

«Та не однаково мені
Як Україну злії люде
Присплять, лукаві, і в огні
ЇЇ окраденою збудять» - застерігав наш національний Пророк.

Достатньо ВР України прийняти закон про продаж землі, і зайве буде, п. Святославе, закликати не здаватись без бою, Українці, приспані «злими людьми» і їх помічниками добровільно продадуть землю, і бою, як такого, просто не буде.

Продаж землі за своїми наслідками страшніший татаро-монгольської навали 1240 року і Голодомору 1932-33 років. Тоді український народ вистояв і відродився. Без землі це буде неможливо.

29.07.2017року

З добрими намірами,
В.о. Голови Ради Старійшин Українського Козацтва К. Матвіюк, 067-495-02-89"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...