"Відмитись від того, що на Донбасі вчинили прихильники російської ідеї, неможливо", - Невзоров про визнання Росії агресором

Російський публіцист Олександр Невзоров зазначив, що після того, як РФ буде визнана країною-агресором через розпочату нею війну на Донбасі, Москва "не зможе відмитися" від наслідків цього конфлікту.

Олександр Невзоров

"Ті, хто оголосили Росію країною-агресором, тепер офіційно закріплять за нею цей титул. Вони ж грають в абсолютно безпрограшну гру. У мене тут немає ніяких особливих пристрастей, адже, зараз військові злочини, будь-які військові злочини набули разючої і бездоганної речності, завдяки тому, що кожен ідіот тепер селфиться з трупами", - сказав Невзоров в ефірі радіо "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Тепер кожен ідіот має можливість сфотографуватися на тлі розстріляних українських солдатів зі спущеними штанами, відрізаними статевими органами. Цим займалися досить довгий час донбаські так звані добровольці, тобто ті покидьки, які хлинули з Росії на Донбас і які там робили жахливі злочини", - додав Невзоров.

Публіцист нагадав, що на Донбасі підконтрольні Росії терористи також чинили насильство щодо мирних жителів.

Я маю на увазі сімейку баптистів, яку в Слов'янську ще до його звільнення просто розстріляли за те, що вони якось не так вірять. Ми пам'ятаємо нещасну жінку-косметолога, у якої знайшли український прапор в будинку і яку прив'язали на кілька діб до ліхтаря, до ганебного стовпа, і любителі руского міра мали можливість бити її ногами, так?", - наголосив він.

"Ось, все це зафіксовано і все це вже нікуди не дінеться. І соціальні мережі, і інтернет, і світова преса повні цих свідчень, тому тепер відмиватися від усього того, що на Донбасі примудрилися вчинити прихильники російської ідеї, буде практично неможливо", - резюмував Невзоров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...