Провідна актриса подумує залишити "Квартал 95" (фото, відео)

Знаменита актриса "Студії Квартал 95" Олена Кравець стала гостею програми "Зе Інтерв'юер" з її ведучим Анатолієм Анатолійовичем, де розповіла про те, що змусило її задуматися про перерву у своїй кар'єрі.

Олена КравецьНещодавно Олена Кравець стала мамою вдруге - у зірки народилася двійня. Як розповіла актриса, поява на світ відразу двох малюків для неї з чоловіком було несподіваною подією, передають Патріоти України.

Саме тоді багатодітна мама і задумалася про зміни в житті. Так, вона вирішила, що їй необхідна тривала відпустка

Кравець також зазначила, що всі в "Студії Квартал 95" проявили до неї лояльність і величезну підтримку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...