Відома модель, яка постраждала під час вибуху на Бесарабці, вперше розповіла про свій стан

Наталя Целовальникова, яка вижила після вибуху машини біля Бессарабського ринку в центрі Києва, вперше особисто написала пост і виставила фото.

За її словами, вона відчуває себе добре, незважаючи на поламані руку і ногу. "Я ось посміхаюся, жартую тут періодично, а зробити те, що Ви робите в буденності легко, мені доставляє колосальної праці (з поламаною ногою і рукою особливо не будеш активним). У думках щодня такий мозковий штурм і переоцінка цінностей... Як же хочеться донести Вам щоб Ви не сумували через дрібниці", - написала вона на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Скільки добра мене переповнює, що не пояснити, скільки чудових людей поруч! Я місяць тому вперше прочитала коментарі і, чесно, розплакалася від добрих слів, а ось неадекватні припущення "Шерлоків Холмсів" мене вперше за весь час розвеселили. Я так щиро сміялася і була вдячна цим людям із низьким рівнем IQ. Стільки ролей мені приміряли: і агент, і жінка з низькою соціальною відповідальністю і... Правда, сама не очікувала, що після трьох місяців у лікарні я так скучила за станом на душі від емоцій сміху. Яке ж це класне відчуття!" - заявила вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...