Відома письменниця вказала на цікаву деталь на протестах в Києві

Відома українська письменниця Оксана Забужко звернула увагу на "російський креатив" на плакаті мітингуючих біля стін Верховної Ради в Києві.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Тільки глянула на цей плакат, ... згадалося знамените "ну-ка, давай-ка, у@ивай звідси...", яке здивований Київ ... вперше почув від групи сильно "акаючих" протестуючих під АП 1 грудня 2013 - і так відкрив, що на Майдані, виявляється, є росіяни... Так і тут, відразу розумієш: креатив - російський (пор. українське "Ми не бидло, ми не козли!" з 2004-го: відчуйте різницю!)", - зазначила Забужко.

За її словами, важливо, щоб українці навчилися відчувати межу між "своїм" і небезпечним для себе "чужим" не тільки інтуїтивно.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...