Відома телеведуча і кума президента Росії подалася в будівельники (відео)

Дружина Віктора Медведчука, телеведуча Оксана Марченко проміняла сцену на будмайданчик.

Про це свідчить ролик, опублікований на YouTube-каналі телеканалу "Інтер", передають Патріоти України.

Відомо, що на цьому телеканалі скоро відбудеться прем'єра масштабного реаліті-шоу "Час будувати", в якому команда проекту буде будувати будинки для нужденним і дійсно гідним кращого життя сім'ям.

Промо-кампанія унікального телепроекту вже стартувала. У першому ролику глядачі побачили відому телеведучу Оксану Марченко в абсолютно новому образі.

Відео прямо відсилає до гучної реклами відомого парфумерного бренду. У промо-ролику ведуча рішуче відкидає колишній імідж і постає в новому образі - активному і діяльному.

Завдання реаліті-шоу "Час будувати" - побудувати нові будинки сім'ям, які з тієї чи іншої причини опинилися в тяжкому становищі, але не опустили руки і навіть допомагають іншим.

Відзначимо, що "Час будувати" - адаптація відомого американського реаліті-шоу Extreme Makeover: Home Edition, яке вперше вийшло на телеекран в 2003 році на телеканалі АВС.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...