Відома телеведуча називає екс-чоловіка "проклятим бандерівцем" і забороняє зустрічатися з дітьми

Український актор, письменник і співак Антін Мухарський, також відомий під сценічним ім'ям Орест Лютий, розповів про складні стосунки з колишньою дружиною, телеведучою Сніжаною Єгоровою, яка не дозволяє йому бачитися з дітьми.

Сніжана Єгорова та Антін Мухарський, фото: "Апостроф"

Про це актор написав на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначив Мухарський, їх особисті стосунки з Єгоровою після розлучення не повинні впливати на відносини з дітьми. Проте телеведуча всіляко перешкоджає їх зустрічам. Якщо навіть вони і траплялися, жінка тут же зривалася на істерику, називаючи артиста "проклятим бандерівцем" і "націонал-фашистом".

"Не відповідають на СМС, на листи, а коли я приходжу в будинок, де вони живуть, влаштовують істеричні скандали: "Пішов нах... проклятий бандерівець і націонал-фашист. Діти, не підходьте до нього, тому що ваш батько смертельно хворий, ви заразитеся і помрете...". Я не жартую", - розповів він.

Пост Мухарського зібрав сотні лайків та репостів. Підписники в коментарях діляться співчуттями, висловлюються з критикою на адресу дружини, а також дають поради, про які просив артист.

"Антіне! Щиро співчуваю! А пані Сніжані бажаю прийти в себе і припинити самообман! Жоден світський раут не замінить людині дім, мудрість і совість", - написали в одному з коментарів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...