Відомий адвокат вказав на сумну тенденцію з бунтами в Росії

Молодь у Росії поки ще не усвідомила, що за все потрібно платити, тому в найближчому майбутньому серйозного бунту чекати не варто.

Марк Фейгін

Про це в інтерв'ю "Обозревателю" сказав російський адвокат Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"На відміну від нинішнього покоління, нам було нічого втрачати, я був дуже бідним студентом, жив у Самарі. Там я перебував у політичних організаціях, сам очолював низку молодіжних об'єднань. Був дуже бідним хлопцем, ходив у кросівках взимку. Я пам'ятаю, що весь час відчував голод. Пам'ятаю, як кожен день їв кільку з перловою кашею. Вона продавалася всюди в таких баночках. Зараз ви навіть не уявляєте, що це таке", - сказав адвокат.

За словами Фейгіна, саме тому в серпні 1991 року, коли СРСР доживав останні дні, він приїхав до Москви і був готовий на все.

"Ми пили горілку і їли цю перлову кашу, тому в серпні 1991 року я був під Білим домом, ночував там і був легко готовий розлучитися з життям, тому що нічого в ньому не було. Тобто, це не означає, що я не цінував життя, але ми були готові до цього "двіжу". Нам було зрозуміло, що за все потрібно платити. А ця молодь поки не готова платити. тому поки все саме так", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...