Відомий астролог зробив прогноз для України на 2018 рік

Український астролог Влад Росс вважає, що 2018 рік буде сприятливим для України і обіцяє мир.

Влад РоссПро це Росс розповів в інтерв'ю "Апостроф.Лайм", передають Патріоти України.

"Наступний рік з точки зору китайського календаря - абсолютно український. Пояснюю, чому. Це буде, як ви знаєте, рік Земляної Жовтої Собаки. Земля - це символ України, жовтий колір у нас присутній на прапорі, він уособлює пшеницю, жито. Тобто у нас все благословенне. Наступний рік пов'язаний із земною стихією, до якої належить Україна, так що наступний рік енергетично пов'язаний з нашою країною. А жовтий колір на нашому прапорі обіцяє продуктивність і хороший урожай. так що все для нас складається оптимально", - розповів він.

Астролог повідомив, що собака є "абсолютно мирною твариною".

"У роки Собаки ніяких кризових ситуацій, кровопролиття, воєн не відбувалося. Тому загострення ситуації на Донбасі, принаймні, я не бачу. Я не хочу сказати, що повністю закінчиться війна, але будуть створені всі передумови, щоб уже в 2019-м там з'явилися якісь миротворці. Думаю, цій підготовці буде присвячено весь наступний рік - визначення, які миротворці, звідки, як і так далі... Це буде перехідний період, щоб в 2019 році все-таки остаточно і безповоротно, приблизно, як це було в Придністров'ї, була розділена територія і ніхто вже там не стріляв", - закінчив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...