Відомий мандрівник і телеведучий розповів, як ледь не загинув у Бразилії

Група проекту «Світ навиворіт» (телеканал «1+1») повернулася в Україну з самої довгої у своїй історії експедиції - в Бразилію.

Про перші враження в своєму Facebook поділився автор проекту Дмитро Комаров, передають Патріоти України.

Найбільше пам'ятними епізодами Комаров називає зустріч з ватажком банди і поїздку на водоспади Ігуасу (за його словами, поблизу вони вражають не менше, ніж Еверест), де мандрівник міг попрощатися з життям, адже на 25 секунд опинився в вируючій, як центрифуга, воді.

«Тогда я успел подумать о том, что сейчас, возможно, произойдет самое страшное, что может случиться. Успел отчаянно спросить себя, что же ты натворил? Это нельзя назвать страхом в чистом виде, но это были ощущения, ни с чем не сравнимые. Я не хочу испытать их снова и никому такого не желаю. Я благодарен водопадам Игуасу за то, что отпустили и все-таки вытолкнули меня и Сашу поверхность», - описав свої відчуття Дмитро.

Він також анонсував показ нових епізодів - з важкодоступної Амазонії, де українці вперше зустрілися з жителями місцевого племені, а також з карнавалу, в якому Діма і Олександр взяли безпосередню участь - як ... танцюристи, члени компанди школи Viradouro, разом з якою взяли срібло карнавалу в Ріо де Жанейро 2019.

«Самое интересное впереди. Спасибо, Бразилия! Спасибо каждому из вас, за то, что вы с нами! Сезон продолжается!», — заінтригував мандрівник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...