Відомий письменник розкритикував новий фільм Зеленського

Український письменник Юрій Винничук різко висловився про новий проект лідера Студії "95 Квартал" Володимира Зеленського "Він і Вона", у якому разом із коміком зніметься українська поп-діва Настя Каменських.

На особистій сторінці в Facebook Винничук прокоментував рішення Держкіно покрити половину витрат на виробництво комедійного фільму, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

""А шо - фільмєц-та будєт на тєлячьєй мовє, как давєчя заявіл расійскій дєпутат і шоумен Пйотр Талстой? Ілі всьо же на общєпанятнам? Бо мені не понятно, чому цього підсвинка держава повинна акредитувати?"- наголосив Винничук.

Підписники письменника, згадуючи недавній скандал "Кварталу" з забороною серіалу "Свати", назвали новий проект Володимира Зеленського "помстою за "Сватів".

"І коли ж українці наїдяться тим кіношним фастфудом, щоб занудило. Чомусь не знімаються фільми за творами В. Шевчука, а яка там глибока не затерта філософія...", - зазначили в одному з коментарів.

Наскільки стало відомо раніше, стрічка під назвою "Він і вона" вийде в прокат українською мовою. Чоловіка Насті Каменських зіграє сам Володимир Зеленський.

За сюжетом, подружня пара вирішила розлучитися і суддя дає три місяці на примирення. Однак екс-закохані вирішують інакше провести цей час і починають робити все те, чого не могли під час шлюбу.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...