Відомий російський актор звинуватив співгромадян в тупості

Люди не захотіли пропускати актора в черзі.

Дмитро Дюжев

Російський актор Дмитро Дюжев в ефірі латвійської телепередачі "Без образ" розповів, як росіяни відмовилися пропускати його в черзі на реєстрацію в аеропорту, передають Патріоти України.

Відреагувавши на це артист заявив, що його співвітчизники гідні всіх поганих серіалів, які для них знімають. На його думку, вони не варті того ризику для життя і здоров'я, на який він часто йде під час зйомок.

"Яке розчарування? Це говорить про те, що це правильно - коли для вас, глядачів, роблять таку лабуду і туфту, серіали ці дешеві і бездарні. Ви цього заслуговуєте! Виходить, ви заслуговуєте на той продукт, який ви дивитеся! Я думав, що ви порядні, культурні, освічені, духовні люди, росіяни. А виявляється, це такий рівень. А ми говоримо, так що ж вони знімають і знімають ці погані серіали, так хто ж їх дивиться? Вони (актори з поганих серіалів - ред .) грають, а ви вірите, плачете і смієтеся з ними", - заявив Дюжев.

В соціальних мережах люди почали "гнобити" співвітчизника. "Зовнішність незвичайна - кіношники це люблять. Однак, нерозумний і актор посередній. Говно, якщо вже по часнику. Жертву ще робить з себе, лол". "Дюжев не актор", - написали люди в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...