Відомий сайт-провидець передрік смерть майже двох десятків знаменитостей цього року

Сайт The DeathList опублікував список імен знаменитостей, які швидше за все, помруть протягом 2018 року.

Стівен Хоккінг

В даному списку опинилися фізик Стівен Хоккінг (76 років) і чоловік Єлизавети II принц Філіп (97 років), передають Патріоти України.

Крім того, у «чорному списку» значаться актор Кірк Дуглас (102 роки), американський політик Джон Маккейн (82 роки), модельєр П'єр Карден (96 років), творець коміксів Стен Лі (96 років), екс-президент США Джиммі Картер (94 року), диктатор Роберт Мугабе (94 роки), екс-президент США Джордж Буш - старший.

Також, там фігурують співак Шарль Азнавур (94 роки), американський політик Генрі Кіссинджер (95 років), колишній Папа Римський Бенедикт XVI (91 рік), екс-президент Єгипту Хосні Мубарак (90 років), актор Шон Коннері (88 років), і музикант «Ролінг Стоунз» Ронні Вуд (71 рік).

У минулому році сайт передбачив кончину засновника Playboy Х'ю Хефнера, співака Фатса Доміно і інших. Ще за рік до цього він передрік смерть Девіда Боуї, Мухаммеда Алі, Вікторії Вуд, Керрі Фішер і Алана Рікмана.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...