Відомий український співак згадав, як їздив у зону АТО (відео)

Співак згадав, як одного разу з бійцями поїхав підтримати наших військових на саму передову, в Мар’їнку. DZIDZIO говорить, що співав перед військовими в приміщенні лікарні, яке знаходилося на самій лінії фронту, а поруч були позиції бойовиків.

Відомий український співак DZIDZIO (Михайло Хома) розповів, як їздив виступати до українських бійців в зону АТО. Про це він розповів в інтерв’ю "5 каналу", передають Патріоти України.

Співак згадав, як одного разу з бійцями поїхав підтримати наших військових на саму передову, в Мар’їнку. DZIDZIO говорить, що співав перед військовими в приміщенні лікарні, яке знаходилося на самій лінії фронту, а поруч були позиції бойовиків. За його словами, на це місце артистів з міркувань безпеки не пускали, а потрапити туди вдалося завдяки знайомству з військовими.

Коли DZIDZIO повертався назад, його, разом з командою, затримали українські прикордонники. Документів при собі в артиста не виявилось. Виникла суперечка і дійшло аж до стрілянини з роззброєнням. Невдовзі виявилось, що це був розіграш, який спеціально влаштували артисту його фани - бійці АТО. "Міг добре накласти в штани", - признався співак.

"Я відчув таку шокову терапію, але зрозумів, що може бути. Так що треба цінувати життя, треба цінувати кожну хвилину, треба цінувати тих хлопців, які там є, які роблять дуже велику справу замість нас, бо вони захищають Україну, а ми тут деколи думаєм, чи здавати гроші, чи йти допомагати, чи не помагати, чи я вже помагав, хай ті поможуть. Щоб ті думки повибивати, то треба раз туди поїхати і пережити таке, як я пережив. А пережив... ух", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...