Відомий український туроператор потрапив у гучний скандал (фото)

Відомий український туроператор Join Up другий день переносить рейс на турецьку Анталію, змусивши багатьох людей із маленькими дітьми весь цей час чекати літак в аеропорту "Жуляни".

Про це повідомила клієнтка туроператора Ольга Решетилова на своїй сторінці у Facebook, відзначивши, що представники фірми ігнорують скарги, передають Патріоти України.

"Туроператор Join Up, горіть у пеклі! Відучора переноситься рейс на Анталію. Люди з маленькими дітьми, які вже півдня повинні були відпочивати на пляжах Туреччини, сидять в аеропорту в Жулянах. Авіаперевізник Yanair каже, що літака немає і в кращому випадку буде чи то о 1:30, чи о 4:15, але гарантії немає", - розповіла вона.

Також Решетілова заявила, що в аеропорт вже прибули журналісти "5 каналу", ICTV, і незабаром приїдуть представники СТБ. "Join Up, ви ще не зрозуміли, як нарвалися", - додала вона.

"Менеджери або не відповідають, або тупо брешуть. Представники туроператора та перевізника до нас їхати відмовляються. Чекаємо журналістів і поліції", - поскаржилася Решетилова.

Пізніше вона повідомила, що додзвонилася до генерального директора Join Up, який звинуватив у всьому перевізника.

"Спокійний, як удав. У всьому винен перевізник. З літаком були проблеми, був на технічному обслуговуванні в Житомирі. А тепер літаку треба злітати в Барселону. І вже потім повезуть нас. Тобто виліт не раніше 4:15 завтра. Той, який повинен бути об 11:00 сьогодні. Поселення та харчування авіакомпанія поки не забезпечила. Кажуть, що шукають", - написала Решетілова, зазначивши, що поліцейські за викликом так і не приїхали.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...