Відомий український журналіст пожартував над Володимиром Путіним в ефірі російського ТБ (відео)

Роман Цимбалюк потролив Путіна в зв'язку з заявою останнього про готовність повернути Україні зброю з окупованого Криму.

Цимбалюк зробив це в прямому ефірі каналу "Росія 1", передають Патріоти України.

"Що стосується передачі летального зброї, то тут все зрозуміло. Ми прекрасно знаємо, що Росія хоче бути одним з центрів багатополярного світу. І не секрет, що в минулому році (президент США) Дональд Трамп прийняв рішення надати Україні летальну зброю і, судячи з всьому, ви вирішили не відставати і діяти таким же ключем", - заявив Цимбалюк.

Журналіст також зазначив, що "вашому президенту ніхто не вірить", на відміну від Трампа, тому Україна і не вітає його рішення про "поставки летальної зброї".

Цимбалюк сказав, що для примирення Росії та України потрібно повернення Донбасу і Криму. "Миритися це прекрасно, я вас повністю підтримую, але це буде можливим тільки після того як український прапор буде повернено в Донецьк, Луганськ і в Крим. Для України існування ваших, так званих "молодих республік" неприпустимо. Вони можуть існувати тільки в районі Магадана... Тільки коли це буде зроблено, можна буде говорити про "миритися"", - заявив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...