Відомий волонтер запустив флешмоб через Медведчука і фільм про Стуса (фото)

Український активіст Роман Синіцин запустив у мережі флешмоб через скандал з фільмом про Василя Стуса, з якого вирізали всі сцени з олігархом Віктором Медведчуком.

Віктор Медведчук

Про це Синіцин повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У Медведчука не так багато больових точок. Але одна з них, точно – Василь Стус, "адвокатом" якого був юрист і агент КДБ Медведчук. Саме він більшою мірою винен у тому, що Стуса відправили в табір, де він і помер без права побачитися з сім'єю", - сказав він.

Більш того, Синіцин також розповів, що вважає ситуацію результатом "договорняків".

"Зараз у Медведчука є гроші, вплив і кум Путін. Є стоп-листи у більшості ЗМІ, де про нього пишуть або добре, або ніяк. І є історія з художнім фільмом про поета, який знімається за гроші платників податків, і з якого, в результаті договрняків, забрали сцену про адвоката Медведчука", - підкреслив він.

У зв'язку з цим, Синіцим пропонує українцям запустити спеціальний флешмоб.

"У зв'язку з цим, пропоную флешмоб: сфотографуйтеся з портретом або книгою Стуса і додайте хештег #МедведчукМиНеЗабули і бажано текст вище", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...