Відповідь на санкції Кремля, або "Поцілуй у д*пу нас": Нардепи від БПП написали листа Путіну (фото)

За зразок соратники Порошенка узяли листа запорізьких козаків турецькому султану.

Олексій Гончаренко

Група народних депутатів від "Блоку Петра Порошенка" написали листа російському президенту Володимиру Путіну. Його зачитали з трибуни парламенту і назвали відповіддю на санкції, які російська влада ввела проти українців, передають Патріоти України.

Лист до Путіна нардепи написали, як оголосив Олексій Гончаренко, "у старовинному українському стилі". За зразок узяли листа запорізьких козаків турецькому султану.

"Ти, президент, чорт московський і проклятого чорта брат і товариш, самого люцифера секретар. Який ти, в чорта, лицар, коли голим задом їжака не вб'єш. Не будеш ти, сучий сину, синів українських під собою мати. Твого війська ми не боїмося. Землею та водою будемо битися з тобою. Отак тобі український народ висловив, плюгавче. Не будеш ти й християнських свиней пасти.

Тепер кінчаємо, бо число знаємо і календар маємо. Місяць - у небі, рік - у книзі. А день такий у нас, як і у вас. За це поцілуй у дупу нас", - зачитав Гончаренко.

Крім нього, під цим листом підписалися нардепи Севрюков, Барна, Онуфрик, Співаковський, Шверк, Чубаров, Артюшенко, Тіміш.

"Хто хоче долучитися, приєднуйтеся. Разом відправимо нашу козацьку відповідь Путіну", - закликав Гончаренко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...