Відправив відео дружині незадовго до смерті: У мережу потрапив ролик посадки у Boeing 737, який розбився в Індонезії

Відео було знято приблизно за 35 хвилин до вильоту.

Один із пасажирів літака Boeing 737, що розбився в Індонезії 29 жовтня, за декілька хвилин до катастрофи надіслав своїй дружині відео, на якому знято процес посадки на борт лайнера, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Пол Фердинанд Айорбаба надіслав дружині відеоролик у месенджері WhatsApp. Інчі Айорбаба побачила повідомлення о 6:30 ранку, після чого знову заснула, а вже менше, ніж через хвилину після цього літак впав у море.

"Це був його останній зв’язок зі мною, його останнє повідомлення мені", — розповіла жінка індонезійському телебаченню.

На відео можна побачити, як Айорбаба знімає свій квиток і літак, на якому він полетить. Чоловік зафільмував також проходження через контроль в аеропорту та шлях до лайнера разом із іншими пасажирами.

Відео було знято приблизно за 35 хвилин до вильоту. Приблизно о 09:00 ранку дружина Айорбаба побачила новину про катастрофу.

"Я знову переглянула відео. Подивилася на квиток, який він показав на відео. Почала розуміти, що він був у цьому літаку, який впав. Я дзвонила йому, писала повідомлення у WhatsApp, сподіваючись, що він не полетів, що щось змусило його скасувати поїздку, але відповіді не було", — розповіла Інчі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...