Відпускали лише за гроші: На Буковині група маланкарів влаштувала розправу над туристами (фото)

У Чернівецькій області група маланкарів, які брали участь у святкових заходах в селищі Красноїльськ Сторожинецького району, побила до крові кількох туристів.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст Ігор Константинюк, передають Патріоти України.

"Сьогодні ось ці "лікарі" в Красноїльську жорстоко побили кількох туристів - хлопцю розбили обличчя, дівчині - ніс. Хапали випадкових людей, закидували в причеп-будку, збиткувалися і відпускали за гроші. Один з туристів намагався звідти вийти (група (з усієї України) поспішала на свій бус, щоби встигнути на автовокзал), всередині будки почалася штовханина, маланкарю миттєво зірвало дах, почалася бійка... "Лікар" просто виривався з рук і без розбору гамселив руками і ногами усіх підряд в будці (там переважно були дівчата, більше десяти чоловік)... Хто зна, можливо, завтра ці хлопці завітають і у Чернівці - пофестивалити, підзаробити і покуражити, будьте обережні", - повідомив Ігор Константинюк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...