Відверті фото і багато алкоголю: ЗМІ оприлюднили резонансні подробиці про закатовану закоханим російську студентку (фото)

Трагічна історія про смерть студентки в Москві, яку по-звірячому вбив і зґвалтував її співмешканець, набула нових обертів. З'явилася більш докладна інформація про те, якою була Тетяна Страхова.

Фотографії, які опубліковані в особистому Instagram-акаунті загиблої, кажуть про те, що Тетяна вела трохи фривольний спосіб життя, - передають Патріоти України з посиланням на Дни.Ру.

Вона часто демонструвала своїм підписникам відверті фото, доповнюючи їх вельми цинічними коментарями, однак, при цьому, чимало її друзів і близьких заявляють, що дівчина була скромною та спокійною, вчилася на відмінно і була дуже добра до оточуючих.

Незважаючи на це, у своєму передсмертному листі вбивця дівчини Артем Ісхаков написав, що Тетяна нерідко його провокувала на агресію. За словами хлопця, він більше не міг дивитися, як Таня проявляє інтерес до його друга в його ж квартирі. Однак, варто підкреслити, що в будь-якому випадку ніщо не може виправдати жорстокого вбивства й подальшої наруги над тілом.

Крім цього, у мережу потрапив щоденник убитої студентки Тетяни Страхової, де в багатьох записах дівчина зізнавалася, що глибоко нещасна і тому майже кожен день вживала алкоголь.

"Уже кілька років життя здається нестерпним. Як нескінченна хоррор-гра, де всі люди навколо хочуть зробити ще гірше, а радості не існує взагалі. Тобто ти за звичкою робиш вигляд, що радієш чомусь, але при цьому взагалі нічого не відчуваєш. Хіба що, дику втому від імітації емоцій. У тебе бувало таке, коли в поганому настрої приходиш до родичів, але робиш вигляд, що все добре, щоб не посипалася купа питань? Ось такий стан завжди" - писала жертва.

Судячи з її записів, дівчині не подобалося, що у неї не вистачає ні на що часу: вона збиралася вступати в архітектурний університет у Прагу і приділяла багато уваги навчанню.

"Навряд чи я відчую себе краще або гірше від того, що вступила чи ні. Проте, я постійно зараз або сплю, або роблю якісь завдання. Навіть коли я приходжу в гості, я продовжую робити свої уроки. Навіть коли я дивлюся серіал, та коли завгодно. При цьому все одно залишається купа недоробленого, купа навчальних листів, тому я ніколи не можу розслабитися, якщо не випила досить багато. П'ю я кожен день", - повідомляла Тетяна.

Знайомі Страхової напередодні трагедії навіть не підозрювали, що відбувається в її житті: "Я не помічала, що Таня перебувала в депресії. Зовні здавалася благополучною веселою дівчиною, любила галасливі компанії, випити, потанцювати. Дивно, що її відвідували думки про смерть і самотність. Чоловікам вона завжди подобалася, подружок у неї теж вистачало. Можливо, вона сама придумала собі цей страдницький імідж", - розповіла одна з подруг дівчини.

"Таня - розкута дівчина, у неї була прихована сторінка в соцмережі, там вона викладала досить відверті фотографії і відео. Це заводило багатьох хлопців", - додала знайома загиблої і зазначила, що дівчина вважала себе розумною та цинічною, читала філософів, але не змогла довчитися в університеті: її відрахували із ВШЕ через півроку після початку семестру. Батькам дівчина про це не сказала, але як і раніше жила в Москві та підробляла дизайнером інтер'єрів.

Як повідомлялося раніше, Тетяну Страхову 22 січня вбив її співмешканець і колишній хлопець Артем Ісхаков, який також тричі поглумився над тілом дівчини.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...