"Відверті саботажники, профани і люди, за якими плаче тюрма": В Україні розгорівся гучний скандал через державні нагороди

Скандал вибухнув після того, як журналістка заявила, що представлені до нагород на честь захисника України некомпетентні люди.

В соцмережах бурхливо обговорюється скандальна новина з приводу того, що до державних нагород з нагоди Дня захисника України приставлені не просто некомпетентні люди, але і ті "по кому тюрма плаче". На цю тему висловилася журналістка Ольга Решитилова на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Останнім часом Ользі, за її словами, пише все більше людей з приводу списку тих, які потрапили в наказ президента про присудження державних нагород України з нагоди Дня захисника України. У відповідь на всі повідомлення Ольга опублікувала пост на своїй сторінці у Facebook:

"Мій месенджер просто розриває від того, що люди пишуть приводу наказу. Відверті саботажники, профани, люди, за якими плаче тюрма, нагороджені високими державними нагородами.

Ну що я можу сказати вам, друзі? Те, що здавалося мені просто тупістю, нерозумінням, некомпетентністю тепер набуває рис системної і цілеспрямованої роботи на знищення. Системний розвал оборонного сектору держави за особистим підписом президента. Тепер вже ніхто не прикидається і все остаточно стає на свої місця".

Слова журналістки викликали ще більшу бурю обурення серед користувачів соцмережі, які не соромилися в своїх виразах, коментуючи цю тему. Серед них були і дещо цензурні: "Оля, ну там є достойні люди, не всіх під одну гребінку", "Дуже прикро за цих гідних людей, що вони в одному ряду з тими, хто працює проти України", "Так крім гідних людей і бути нікого не має, виходить навпаки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...